Суміш для затемнення хлібобулочних виробів
Для забарвлення м'якушки хлібобулочних виробів та покра...
Солод і екстракти застосовують у хлібобулочній промисловості, а також для виготовлення алкогольних та безалкогольних напоїв. Використовується у якості ферменту і поліпшувача характеристик виробів, що випікаються. Розрізняють темний і світлий види солоду.
Солодові екстракти мають густу консистенцію, підвищують вологість, дають можливість отримати більш ніжний м'якуш у булочок, бісквіта і хлібних виробів. Збільшення термінів зберігання продукції, скорочення тривалості вистоювання, структурування властивостей тіста - переваги використання даного інгредієнта. Екстракти і солод володіють прекрасними смаковими якостями, приємним ароматом, добре фарбують м'якуш і кірку виробів.
Солод зменшує підвищену кислотність житніх сортів хлібних виробів, покращує консистенцію тіста для дрібної випічки, додає продуктам солодкості і чудового аромату, зберігаючи натуральність продукту.
Застосовують дані інгредієнти при виробництві заварних сортів хліба, сухих сніданків, сухарів, дрібної випічки, для виготовлення квасу та пива.
Купити житній солод, сухі закваски, солодовий екстракт, ферментований і неферментований солод, Ви можете оптом і у роздріб по всій території України в наших регіональних представництвах. В даному розділі каталогу представлені оригінальні фото товарів з зазначенням актуальною ціни. В наявності представлена натуральна органічна продукція вітчизняних та світових виробників.