Какао-продукт, отриманий з какао бобів і є основою всіх шоколадних виробів. Існує 3 види шоколаду: чорний, молочний та білий.
Білий шоколад виготовляють за допомогою олії какао, сухого молока, ваніліну та цукру. Даний вид має кремовий відтінок, аромат ванілі та карамельний смак.
Молочний шоколад складається з тертого какао, цукрової пудри, цукру, олії какао та сухого молока. Даний вид користується великим попитом і застосовується для виготовлення молочних шоколадних виробів.
Чорний шоколад - найцінніший. У його складі міститься терте какао, олія какао та мінімальна кількість цукру. Має насичений аромат, терпкий смак і легку гіркоту, властиву високоякісним сортам.
Шоколадні дропси - універсальна форма випуску натуральної шоколадної продукції від брендового виробника Crea. Така форма дозволяє використовувати даний інгредієнт, як в домашніх умовах, так і на підприємстві. Какао і шоколадна глазур незамінні в кулінарії і кондитерстві, їх застосовують в якості основних інгредієнтів, для глазурування десертів і кондитерських виробів, в якості начинки, основи для морозива, шоколадних напоїв, топпінгів. Шоколадні краплі для випічки застосовують в якості декору виробу, і так само додають до тіста.
У даному розділі представлені шоколадні краплі екстра-класу. В наявності натуральний італійський шоколад білий, молочний та чорний з різним вмістом какао та цукру. Всі фото продукції представлені в каталозі. Замовити інгредієнти можна по всій території України оптом і у роздріб.