Насіння широко використовують у кулінарії, кондитерстві і хлібопекарстві. Насіння соняшника, кунжута, гарбуза, льону і маку містять величезну кількість вітамінів, мікроелементів, корисних жирів табагато інших принципово важливих для організма речовин.
У кулінарному виробництві насіння кунжуту і льону застосовують для приготування салатів, ролів, перших і других страв, закусок; використовують для декорування, і у якості панірування (під час обсмажування продуктів). Застосовують при виробництві сухих сніданків.
У кондітерстві з насіння соняшнику, кунжуту і маку виготовляють різноманітні солодкі вироби: рулети, цукерки, торти, пироги, печиво, козинаки, халву та інші ласощі.
Хлібопекарське виробництво не обходиться без насіння льону, кунжуту, гарбуза і маку, так як ці інгредієнти є важливими складовими безлічі рецептур. Насіння маку додають до здобної випічки, паски. Кунжутом посипають різноманітні хлібобулочні вироби. Також насіння необхіднеу складі зернового хліба.
У нашому інтернет-магазині представлений широкий асортимент насіння,у наявності та під замовлення. Купити насіння Ви можете по території всієї України в наших регіональних представництвах. У даному розділі каталогу представлені оригінальні фото продукції з актуальними цінами.
Інтернет-магазин «Del Gusto» реалізує насіння виключно вищогогатунку від провідних світових виробників, якість продукції підтверджують сертифікати.