Реєструючись, ви погоджуєтеся з призначеним для користувача угодою

Вибір регіону

Для оптимізації строків і вартості доставки, виберіть свій регіон:

Вибір регіону

Цены в вашем регионе могут быть ниже из-за стоимости доставки
Оберiть ваш регiон:
Пізніше

Відновлення паролю

Введіть ваш e-mail для выдновлення паролю

Соуси, спеціі та прянощі

Перець чорний горошок

Універсальна приправа.

64.51 - 387 грн.

Перець зелений горошок

Cамий ароматний і найменш гострий серед родичів.

820 - 820 грн.

Перець білий горошок

Різновид чорного перцю, який отримують в процесі звільн...

95 - 125 грн.

Перець рожевий горошок

Плоди дерева шінус, що росте в Бразилії.

69.03 - 80 грн.

Цибуля сушена

Універсальна приправа.

111 - 111 грн.

Часник сушений гранульований

Спеція з гострим смаком та характерним запахом.

171.66 - 171.66 грн.

Кмин

Насіння кмину має сильний пряний аромат і злегка пекучи...

85 - 110 грн.

Коріандр мелений

Пряний порошок темно-солом'яного кольору з теплим, глиб...

25 - 43.75 грн.

Соус по-краснодарськи особливий

Надає насиченого кольору та приємного смаку багатьом ст...

Немає в наявності

Гірчиця французька зерниста

Приправа з цільних зерен гірчиці з додаванням води, оцт...

33 - 33 грн.

Коріандр зернами

Має теплий, глибокий аромат і солодкувато-гострий смак.

25 - 60.11 грн.

Коріандр горошок

Має теплий, глибокий аромат і солодкувато-гострий смак.

20 - 60 грн.

Спеції та прянощі - це невід'ємна частка кожної кухні, їх додають як в свіжому, так і сухому вигляді. Приготування їжі з використанням спецій та прянощів - ціла наука і культура кулінарії. Для їх застосування необхідно знати особливості ароматичних властивостей і брати до уваги поєднання з тими чи іншими продуктами. Кожна спеція має неповторний аромат і смаковий відтінок, за допомогою яких народжуються унікальні страви та напої.
 
Прянощі для приготування страв з молочних продуктів:
Прянощі для приготування страв з сиру: аніс, імбир, ваніль, кориця, крес-салат, кріп, кмин, мускатний горіх, хрін, перець червоний солодкий, меліса, базилік.
Прянощі для приготування сирів: базилік, кмин, кріп, м'ята перцева, мускатний горіх, перець червоний солодкий, шавлія, розмарин.

 

Прянощі для перших страв:
М'ясний суп - різні види перцю, куркума, базилік, чебрець, розмарин, кардамон, огіркова трава, часник, петрушка, лавровий лист, чебрець, любисток, мускатний горіх.
Овочевий суп - кріп, петрушка, селера, любисток, базилік, шавлія, майоран, огіркова трава, розмарин, чорний перець, часник.
Грибний суп - часник, перець червоний і пекучий, чорний і кайенский перець, кмин, розмарин, базилік, петрушка, селера, естрагон, любисток.
Картопляний суп - перець чорний і червоний, лавровий лист, пастернак, ісопу, кмин, мускатний горіх, базилік, майоран, пастернак.
Рибний суп - черец чорний, запашний, червоний, пекучий, мускатний горіх, розмарин, майоран, шавлія, лаванда, лавровий лист, чабер, чебрець, любисток.
Гороховий суп - чорний перець, мускатний горіх, коріандр, лавровий лист, часник.
Борщ - кмин, чорний перець, часник, петрушка, любисток.
Солянка - чорний перець, кріп.
Щи - часник, чорний, солодкий і пекучий перець, любисток, майоран, базилік, лавровий лист, розмарин.
Цибулевий суп - кмин, чабер, чебрець, базилік, майоран, чорний перець, часник, мускатний горіх, любисток.
Бульйон - лавровий лист, часник, мускатний горіх (для кольору), базилік, любисток, естрагон.
 
Прянощі для других страв і гарнірів:
Гарнір з білокачанної капусти - перець чорний, червоний, пекучий, кмин, коріандр, майоран, часник, гвоздика, огіркова трава.
Гарнір з квашеної капусти - чорний, червоний або пекучий перець, майоран, любисток, базилік, кмин, лавровий лист, мускатний горіх, запашний перець, естрагон.
Гарнір з цвітної капусти - чебрець, коріандр, базилік, естрагон.
Гарнір з бобових - імбир, перець чорний, червоний, пекучий, майоран, часник, чабер, мускатний горіх.
Страви з картоплі (тушкований, відвареної, запечений) - чорний перець, петрушка, кмин, базилік, кріп, лавровий лист, чабер, мускатний горіх.
Смажена картопля - базилік, чебрець, чабер, кмин, чорний перець.
Картопляне пюре - чорний перець, мускатний горіх (для кольору), свіжа пряна зелень.
Рис - імбир, кардамон, коріандр, перець червоний, майоран, шафран, материнка, мигдаль солодкий і гіркий, естрагон, любисток, часник, мускатний горіх і куркума (колір).

 

Для додання маринадам приємного смаку, запаху використовують: базилік, чебрець, перець чилі, листя винограду, хрін, естрагон, фенхель, імбир, часник, лавровий лист, мускатний горіх, перець духмяний, перець чорний, гвоздику, гірчицю білу, коріандр, ялівець. 
 

Для ароматизації різних страв та десертів з фруктів можна використовувати: аніс, кардамон, мускатний горіх, ваніль, ялівець, корицю, імбир, гвоздику, аїр.
 
Прянощі для ароматизації напоїв:
Для ароматизації безалкогольних напоїв: аніс, бадьян. Для ароматизації пуншей: мускатний горіх, кориця. Для ароматизації напоїв з гарячим вином: мускатний горіх, гвоздика, кориця, цедра лимона і апельсина. Для ароматизації кави: мигдаль, кориця. Для ароматизації какао: мускатний горіх, ваніль, кориця.
 

Якщо у Вас виникли будь-які труднощі з оформленням замовлення, ми завжди раді Вам допомогти.

Зворотній зв'язок

вверх
×