Реєструючись, ви погоджуєтеся з призначеним для користувача угодою

Вибір регіону

Для оптимізації строків і вартості доставки, виберіть свій регіон:

Вибір регіону

Цены в вашем регионе могут быть ниже из-за стоимости доставки
Оберiть ваш регiон:
Пізніше

Відновлення паролю

Введіть ваш e-mail для выдновлення паролю

Горiхи

Мигдаль сорт Нонпарель

Мигдаль прийнято вважати горіхом, хоча насправді це кіс...

330 - 330 грн.

Мигдальні пелюстки

Являють собою тонкі пластинки, нарізані із звичайних пл...

350 - 390 грн.

Арахіс сирий Ява 50/60

Найбагатше джерело легко засвоюваного білка, рослинних...

64 - 66 грн.

Арахіс сирий Болд 50/60

Найбагатше джерело легко засвоюваного білка, рослинних...

65 - 66 грн.

Арахіс подрібнений 5-7 мм

Найбагатше джерело легко засвоюваного білка, рослинних...

0 - 80 грн.

Фундук

Жовто-коричневі горіхи у формі кульки.

300 - 360 грн.

Волоський горіх

Ядро волоського горіха четвертинками.

110 - 220 грн.

Мигдальне борошно

Подрібнений мигдальний горіх.

390 - 390 грн.

Кокосова стружка Файн 45-50%

Стружка м'якоті кокосового горіха дрібного розміру.

75 - 91.32 грн.

Кокосова стружка Медіум 65-70%

Стружка м'якоті кокосового горіха середнього розміру.

91.32 - 135 грн.

Арахіс бланшований 50/60 очищений

Джерело легко засвоюваного білка, рослинних олій, а так...

70 - 77 грн.

Арахіс бланшований половинками очищений

Джерело легко засвоюваного білка, рослинних олій, а так...

63.6 - 68.34 грн.

У кулінарії горіхами називають будь-які їстівні плоди, що складаються зі шкаралупи (твердої або м'якої) та їстівного ядра.

Горіхи багаті на легкозасвоювані білки, корисні жири, вітаміни та мінерали, крім того, вони містять незамінні амінокислоти, необхідні для живлення мозку і здоров'я імунної системи.

Горіхи популярні і широко застосовуються в багатьох кухнях світу.

В кулінарії їх використовують для приготування соусів, салатів і закусок. Додають в йогурти, злакові суміші, перші та другі страви: супи, пасту, плов, різотто, запіканки. Горіхи незамінні в приготуванні кондитерських виробів. З них виготовляють десерти, горіхові соуси, креми, солодкі начинки для булочок та рулетів, торти, кекси, печиво. Так само з горіхів можна зробити варення, настоянку та лікер.

У сучасній кухні горіхи використовуються в сирому або підсмаженому вигляді. Можуть бути самостійною стравою, але основне застосування горіхів в кулінарії та кондитерстві - надання стравам специфічного горіхового смаку.

Якщо у Вас виникли будь-які труднощі з оформленням замовлення, ми завжди раді Вам допомогти.

Зворотній зв'язок

вверх
×