Реєструючись, ви погоджуєтеся з призначеним для користувача угодою

Вибір регіону

Для оптимізації строків і вартості доставки, виберіть свій регіон:

Вибір регіону

Цены в вашем регионе могут быть ниже из-за стоимости доставки
Оберiть ваш регiон:
Пізніше

Відновлення паролю

Введіть ваш e-mail для выдновлення паролю

Цукрова паста

Біла цукрова паста у великій упаковці 6 кг.

Розроблена для обробки кондитерських виробів та виготов...

100 - 106 грн.

Біла цукрова паста 1 кг.

Розроблена для обробки кондитерських виробів та виготов...

106 - 106 грн.

Чорна цукрова паста 1 кг.

Розроблена для обробки кондитерських виробів та виготов...

106 - 106 грн.

Фіолетова цукрова паста 1 кг.

Розроблена для обробки кондитерських виробів та виготов...

106 - 106 грн.

Темно-фіолетова цукрова паста 1 кг.

Розроблена для обробки кондитерських виробів та виготов...

106 - 106 грн.

Помаранчева цукрова паста 1 кг.

Розроблена для обробки кондитерських виробів та виготов...

106 - 106 грн.

Світло-зелена цукрова паста 1 кг.

Розроблена для обробки кондитерських виробів та виготов...

106 - 106 грн.

Фуксія цукрова паста 1 кг.

Розроблена для обробки кондитерських виробів та виготов...

95 - 106 грн.

Темно-коричнева цукрова паста 1 кг.

Розроблена для обробки кондитерських виробів та виготов...

106 - 106 грн.

Синя цукрова паста 1 кг.

Розроблена для обробки кондитерських виробів та виготов...

106 - 106 грн.

Рожева цукрова паста 1 кг.

Розроблена для обробки кондитерських виробів та виготов...

106 - 106 грн.

Кремова цукрова паста 1 кг.

Розроблена для обробки кондитерських виробів та виготов...

106 - 106 грн.

Цукрова паста, вже давно стала затребуваним матеріалом для мастерів кондитерського мистецтва.

 

Характеризується великою пластичністю, чудово переносить заморозку, а працювати з нею максимально просто. Необхідно тільки кілька хвилин, щоб підготувати масу. Для цього ретельно розімнить її перед нанесенням, використовуючи цукрову пудру. Консистенцію маси можна контролювати за допомогою води і крохмалю.

 

Якісна структура значно полегшує роботу кулінарам і скорочує витрачений на приготування десертів час, а вироби, прикрашені цукровою пастою, перетворюються на витвори мистецтва. Після механічної обробки, маса стає максимально комфортною для роботи, ідеально приймаючи потрібну форму. Використовуючи даний інгредієнт, Ви зможете покривати торти та тістечка, моделювати квіткові композиції, виготовляти фігурки, створювати ексклюзивне та креативне оформлення.

 

Крім свого приголомшливого зовнішнього вигляду, цукрова паста невибаглива до умов зберігання. Єдине, чого боїться виріб - це надмірна заморозка і нагрів. Зберігати її необхідно в герметичній упаковці при кімнатній температурі не вище 25 ° C, уникаючи дії світла.

 

Якщо у Вас виникли будь-які труднощі з оформленням замовлення, ми завжди раді Вам допомогти.

Зворотній зв'язок

вверх
×