Ваш браузер: Неизвестный
Реєструючись, ви погоджуєтеся з призначеним для користувача угодою

Вибір регіону

Для оптимізації термінів доставки, виберіть свій регіон:

Вибір регіону

Цены в вашем регионе могут быть ниже из-за стоимости доставки
Оберiть ваш регiон:
Пізніше

Відновлення паролю

Введіть ваш e-mail для выдновлення паролю

Борошно

Італійське борошно для пасти Дурум Семола

Для приготування макаронних виробів.

42 - 42 грн.

Італійське борошно для пасти Дурум Семола Рімачінатта

Для приготування макаронних виробів, хліба, піци та Фок...

40 - 40 грн.

Італійське борошно для піци 00 Mari

Для приготування класичної італійської піци.

29 - 32 грн.

Італійське борошно для піци 00 Lucia

Для приготування класичної італійської піци.

25 - 30 грн.

Італійське борошно для кондитерських виробів Praga

Для виготовлення круасанів, пончиків та листкового тіст...

35 - 35 грн.

Мигдальне борошно

Подрібнений мигдальний горіх.

390 - 390 грн.

Борошно пшеничне вищого ґатунку

Для виготовлення здобного, листкового, дріжджового, піс...

Немає в наявності

Борошно житнє обдирне

Середній сорт житнього борошна, сірого кольору з вкрапл...

6 - 6.2 грн.

Глютен (клейковина пшенична) 82%

Білок рослинного походження для покращення характеристи...

76 - 76 грн.

Купити борошно італійських виробників в інтернет магазині

 

Борошно вважається основою кухні, а його правильний вибір впливає на смак готової страви. Італійське борошно відрізняється своєю неперевершеною якістю і корисними властивостями, тому часто використовується в Україні професійними пекарями, кулінарами татим, хто полюбляє смачну випічку.

 

Інтернет-магазин «Del Gusto» пропонує широкий вибір борошна вищої якості від українських і світових виробників. В асортименті борошно з Італії для виробництва піци, пасти, хлібних і кондитерських виробів, і так само продукція вітчизняних торгових марок.

 

Італійське борошно з м'яких сортів пшениці (farina di grano tenero) поділяється на такі типи:

  • тип 00 (farina di grano tenero tipo 00) - борошно тонкого помелу, легко вбирає вологу і тримає форму. Підходить для приготування піци та іншої випічки.
  • тип 0 (farinadigranotenerotipo 0) - з зовнішнього шару зерна та лушпиння, трохи темніше та грубіше за структурою. Використовується для виготовлення більшості видів хліба, макаронних виробів, підходить під основу для піци.
  • тип 1 (farina di grano tenero tipo 1) - борошно першого гатунку, більш темного сірого відтінку. Використовується для випічки печива, хлібобулочних виробів і основи для піци.
  • тип 2 (farina di grano tenero tipo 2) - борошно має більш виражений сірий колір і використовується для приготування свіжих макаронних виробів.
  • цільнозерновий борошно (farina integrale di grano tenero) - борошно, отримане шляхом одноразового подрібнення цільного зерна разом з оболонкою.

 

Італійська борошно з твердих сортів пшениці (farina o semola di grano duro) відрізняється за типом помелу.

  • Farina - борошно тонкого помелу, дрібнозернисте, клейковини відносно багато, поглинає більше води. Підходить для виготовлення хліба і макаронних виробів.
  • Semola - борошно грубого помелу з пшениці твердих сортів, в готових виробах зберігається максимальний вміст білка й клітковини. Ідеально підходить для приготування всіх видів макаронних виробів, домашнього хліба і вишуканої випічки.
  • Semolato - борошно грубого помелу з твердих сортів пшениці. Використовується в основному для виготовлення макаронних виробів, а в перемеленому вигляді - для випічки хлібобулочних виробів.
  • Semola integrale di grano duro - борошно грубого помелу. Призначається для виготовлення макаронних виробів, які набувають темно-коричневого кольору і використовуються в основному в дієтичному харчуванні, а також для приготування хлібобулочних виробів.
  • Semola rimacinata - борошно з округленими гранулами світло-жовтого кольору. Використовується для випічки хліба.
  • Semolina - являє собою дрібні крупинки, схожі на розмолену манку. Тісто для пасти з неї виходить злегка шорстким на дотик, але еластичним і простим в роботі.

 

Житнє борошно (farina di segale) - відрізняється від пшеничного більш темним відтінком і низьким вмістом клейковини. З такого борошна виходять смачні пряники, млинці, коржі, кекси, хліб, булочки і ароматна основа для квасу.

 

Борошно з полби (farina di farro) - містить найбільшу кількість протеїнів. Вироби з цього борошна відрізняються хрусткою скоринкою, щільним м'якушем, неповторним ароматом і смаком. З цього борошна роблять будь-яку пасту з начинкою і без, солодку випічку, торти, печиво, млинці та коржі. Борошном з полби загущают соуси, так само воно відмінно підходить для солодких кремів і пудингів. Дане борошно і сам злак надають ніжний горіховий аромат стравам.

 

Мигдальне борошно - подрібнені зерна мигдалю. Для кондитерських виробів, а саме для виготовлення марципанової маси, використовують виключно даний вид борошна. З нього виходять чудові десерти, цукерки, торти та тістечка.

 

Купити борошно вищої якості за лояльною ціною Ви можете оптом і у роздріб в нашому інтернет-магазині по всій території України. Продукція в оригінальних упаковках представлена ​​на фото в даному розділі каталогу.

 

Якщо у Вас виникли будь-які труднощі з оформленням замовлення, ми завжди раді Вам допомогти.

Зворотній зв'язок

вверх
×