Італійське борошно для пасти Дурум Семола Рімачінатта
Для приготування макаронних виробів, хліба, піци та Фок...
Італійське борошно для кондитерських виробів Praga
Для виготовлення круасанів, пончиків та листкового тіст...
Борошно вважається основою кухні, а його правильний вибір впливає на смак готової страви. Італійське борошно відрізняється своєю неперевершеною якістю і корисними властивостями, тому часто використовується в Україні професійними пекарями, кулінарами татим, хто полюбляє смачну випічку.
Інтернет-магазин «Del Gusto» пропонує широкий вибір борошна вищої якості від українських і світових виробників. В асортименті борошно з Італії для виробництва піци, пасти, хлібних і кондитерських виробів, і так само продукція вітчизняних торгових марок.
Італійське борошно з м'яких сортів пшениці (farina di grano tenero) поділяється на такі типи:
Італійська борошно з твердих сортів пшениці (farina o semola di grano duro) відрізняється за типом помелу.
Житнє борошно (farina di segale) - відрізняється від пшеничного більш темним відтінком і низьким вмістом клейковини. З такого борошна виходять смачні пряники, млинці, коржі, кекси, хліб, булочки і ароматна основа для квасу.
Борошно з полби (farina di farro) - містить найбільшу кількість протеїнів. Вироби з цього борошна відрізняються хрусткою скоринкою, щільним м'якушем, неповторним ароматом і смаком. З цього борошна роблять будь-яку пасту з начинкою і без, солодку випічку, торти, печиво, млинці та коржі. Борошном з полби загущают соуси, так само воно відмінно підходить для солодких кремів і пудингів. Дане борошно і сам злак надають ніжний горіховий аромат стравам.
Мигдальне борошно - подрібнені зерна мигдалю. Для кондитерських виробів, а саме для виготовлення марципанової маси, використовують виключно даний вид борошна. З нього виходять чудові десерти, цукерки, торти та тістечка.
Купити борошно вищої якості за лояльною ціною Ви можете оптом і у роздріб в нашому інтернет-магазині по всій території України. Продукція в оригінальних упаковках представлена на фото в даному розділі каталогу.